דלג לתוכן

ספקיות אינטרנט

להשוואת מחירים >

השוואת מחירים ספקיות אינטרנט

השוואת מחירים חבילות אינטרנט >

אם הגעתם לעמוד כדי לבדוק מה חדש עם ספקיות האינטרנט, כדאי שתדעו שבתחום התקשורת, שנת 2022 תהיה זכורה בשל שינוי הסטטוס של חבילות ספק אינטרנט, מסטטוס נפרד ל- אחוד. רפורמה שהתקבלה במשרד התקשורת ביטלה את הפיצול בין ספק לתשתית כך שחברות האינטרנט בהווה מציעות חבילות מלאות של ספק+ תשתית. 

הרפורמה באה כדי להטיב עם הצרכן ולהקל עליו, שכן בעבר היה צריך להתקשר לכל חברה בנפרד ולהתחבר בנפרד לספקית אינטרנט ולתשתית. השירות המפוצל גרם לבעיות רבות כמו: בלבול, המתנה ממושכת, זריקת אחריות בטיפול התקלות ועוד. כעת, אתם ואנחנו, הצרכנים, נוכל להנות מחוויית שירות מלאה, בכתובת אחת ותחת קורת גג אחת. ומה עוד נרוויח? הפסקת תופעת המנויים הרדומים, שמשלמים סתם עבור שירות שלא משתמשים בו כי ביטלו שירות רק אצל חברה אחת וכמובן, רמת שירות גבוהה יותר. 

בנוסף, רפורמת האינטרנט דורשת מהחברות הגדולות לחתום על הסכמים מחייבים עם ספקיות אינטרנט שמבקשות להשתמש בתשתית שלהם וכך, גם ספקיות שירות חדשות יוכלו לפעול באופן שוויוני ותחרותי. מה שאומר מבחינת הצרכנים שהמחירים של חבילות ספק+ תשתית יהיו אטרקטיביים ואולי יכללו מבצעים שונים. 

במידה ואתם רוצים לראות מה חדש, משתלם, לעבור חברה או לקבל עוד מידע אודות חבילות ספק+ תשתית, אנחנו מציעים לכם להיכנס לעמוד- השוואת מחירי אינטרנט ספק + תשתית.

סופו של עידן: מתבטל הפיצול בין ספק אינטרנט לתשתית

החל מאפריל 2022 לא נשמע יותר ״אני ספק האינטרנט, תתקשר לתשתית״ ולהיפך כשיש תקלות בשירות. מעכשיו השירות יוצע באופן אחיד, מול ספק שירות אחד עם חשבונית...

חברות אינטרנט נוספות

ITC ספק אינטרנט מהיר | ספק ITC חבילות ומבצעים

כל המידע על ספק אינטרנט ITC: חבילות, מחירים ומבצעים של ITC ספק עם מהירויות אינטרנט עד 200 מגה

בדיקת מהירות גלישה

האינטרנט לא זז? כך תבדקו את מהירות הגלישה

איך תדעו אם מהירות הגלישה באינטרנט עליה אתם משלמים היא אכן זו שאתם נהנים ממנה? המדריך לבדיקת מהירות הגלישה

מה זה כבל תת ימי?

שירותי תקשורת מתקדמים באמצעות כבל תת ימי

כבל תקשורת תת ימי מחבר בין נקודות שהחיבור ביניהן ביבשה הוא בלתי אפשרי או לא נוח. מה היתרונות של חיבור כזה, איך הוא משפיע על הגלישה באינטרנט שלנו, ומה...

כבל תת ימי | אינטרנט מהיר של בזק בינלאומי

חיבור לרשת האינטרנט באמצעות כבל תת ימי של בזק בינלאומי מאפשר גלישה מהירה ואיכותית, הורדת קבצים במהירות גבוהה, חוויית משחקי רשת טובה ועוד. לאחרונה...

ספק אינטרנט - איך לבחור?

ספק אינטרנט מומלץ לשנת 2024

כל מה שצריך לדעת לפני בחירת ספק ותשתית אינטרנט מומלצים לבית. התחברות לאינטרנט ביתי בחבילה אחת, גלישה על גבי סיבים אופטיים, כמה זה עולה ועוד

שאלות ותשובות ספקית אינטרנט

מה זה ספק אינטרנט?

החברה שנונתנת את שירותי ספק האינטרנט (ISP) היא זאת אשר בעצם מקשרת בין הלקוח לבין פרוטוקול TCP/IP אשר מחבר אותו לרשת האינטרנט.

למה צריך להתחבר לספקית אינטרנט?

בישראל האינטרנט הביתי מורכב משני שירותים: ספק ותשתית. על מנת לגלוש באינטרנט יש להתחבר לשני השירותים. ניתן כיום להתחבר לחבילות אינטרנט המשלבות ספק ותשתית בחבילה אחת. יש לזכור שאם התחברתם לחברת ספק בלבד עליכם להתחבר גם לחברת תשתית במהירות זהה.

באיזה מהירויות אינטרנט ניתן לגלוש?

כיום ניתן להתחבר לאינטרנט ביתי רגיל במהירות של עד 200 מגה עם תשתית בזק או HOT. אם תבחרו באינטרנט סיבים אופטיים תוכלו לגלוש במהירות של עד 1000 מגה, בהתאם לחבילה שתבחרו (תחילה יש לבדוק כי פרוסה תשתית סיבים באזור מגוריכם).

אילו חברות מציעות חיבור לספק אינטרנט?

ישנן עשרות חברות בישראל המציעות שירותי ספק אינטרנט, המוכרות בינן הן: בזק בינלאומי, פרטנר (012), סלקום (נטוויז'ן), הוט נט, 018 אקספון, 019 מובייל ואינטרנט רימון.

כמה עולה חיבור לספקית אינטרנט?

מחירי ספקיות האינטרנט ירדו משמעותית בשנים האחרונות, כיום ניתן להתחבר לספקית אינטרנט במחיר של החל מכ-15 ש"ח במהירויות הנמוכות ועד לכ-45 ש"ח במהירויות הגבוהות. למחירים אלו יש להוסיף את עלות תשתית האינטרנט. אצלנו באתר תוכלו לראות את כל מחירי הספק ותשתית האינטרנט.