הרשת של HOT מבוססת על סיבים אופטיים ומאפשרת גלישה במהירויות של עד 1000 מגה, הורדת קבצים מהירה ועוד מגוון שירותים. הוט מציעה חבילות אינטרנט הכוללות...

כל המחירים, המבצעים וחבילות תשתית אינטרנט של החברות: בזק, הוט, סלקום ופרטנר
הרשת של HOT מבוססת על סיבים אופטיים ומאפשרת גלישה במהירויות של עד 1000 מגה, הורדת קבצים מהירה ועוד מגוון שירותים. הוט מציעה חבילות אינטרנט הכוללות...
תשתית אינטרנט בזק מאפשרת גלישה מהירה באינטרנט הביתי, ניתן להצטרף לחבילות אינטרנט משולבות תשתית וספק. הצטרפות לבזק ומחירים מיוחדים ללקוחות חדשים תוכלו...
אם חיפשתם ספקיות תשתית אינטרנט או השוואת מחירים בתחום, יש לנו עדכון בשבילכם! משרד התקשורת קבע רפורמה שמבטלת את הפיצול בין ספק לתשתית באינטרנט, כך שכבר לא תוכלו להצטרף לתשתית בנפרד, אלא, להצטרף לחבילה מלאה ואחודה שחברות התקשורת השונות מציעות של ספק+ תשתית.
תשתית אינטרנט היא צינור שמקשר בין המכשיר בו אנחנו גולשים באינטרנט והמודם לבין האתר שאנחנו נכנסים אליו, התשתית היא מוחשית ובנויה מצינורות, כבלים וגם סיבים אופטיים. התשתית היא האחראית על מהירות הגלישה, כמו שכולנו מכירים מחבילות האינטרנט והמבצעים: 100 מגה, 300 מגה, 500 מגה, ג'יגה ועוד. כאשר התשתית בנויה טוב כך חווית הגלישה תהיה טובה ולהיפך. ספק אינטרנט נותן לנו את הגישה לשירותי האינטרנט והוא מעביר את המידע מהמכשיר לשרת האינטרנט, כלומר, מעביר נתונים, מעלה נתונים ובעצם מעלה לנו את האתר שבו נרצה לגלוש במכשיר שלנו (מחשב, פלאפון, טאבלט). הספק מתבסס על התשתית כדי לבצע את עבודתו.
הפיצול בין שני התחומים נעשה בעבר כדי לעודד תחרות בשוק, אך הוביל לבעיות רבות בעיקר לצד של הצרכנים שהיו צריכים להתחבר לכל דבר בנפרד ובמקרה של תקלה להתקשר גם לחברת הספק וגם לחברת התשתית, שהיו מפילות אחת על השנייה את האחריות. אבל זוהי נחלת העבר, בהווה החברות השונות מציעות שירותי ספק ותשתית ביחד, מנוי אינטרנט אחוד.
אנחנו בכמה זה, אוספים עבורכם ומעדכנים תמיד את כל חבילות האינטרנט של החברות השונות, מידע על סיבים אופטיים מהירויות גלישה ועוד, כך שתוכלו למצוא את החבילה שמתאימה ומדויקת לכם! להשוואת מחירי חבילות אינטרנט ביתי ספק + תשתית.
החל מאפריל 2022 לא נשמע יותר ״אני ספק האינטרנט, תתקשר לתשתית״ ולהיפך כשיש תקלות בשירות. מעכשיו השירות יוצע באופן אחיד, מול ספק שירות אחד עם חשבונית...
לא משנה אם תשתית האינטרנט שלכם היא בזק, הוט, פרטנר, או סלקום, כדי לגלוש באינטרנט אתם חייבים ראוטר, נתב בעברית. בדקנו אילו נתבים מציעה כל חברה, מה...
תשתית אינטרנט מחברת את המחשב הביתי לשרתים שונים. כדי לגלוש באינטרנט בישראל צריך גם ספק אינטרנט. מה ההבדל בין תשתית לספק, אילו חברות מספקות תשתית...
בכדי להתחבר לאינטרנט ביתי, ראשית יש להתחבר לתשתית אינטרנט ולאחר מכן לספק אינטרנט. כיום החברות מציעות חבילות משולבות של ספק ותשתית יחד, אך במידה והלקוח מעוניין להתחבר עצמאית לכל נותן שירות, עומדות בפניו שלוש אפשרויות: להתחבר לתשתית הוט, להתחבר לתשתית בזק או להתחבר לתשתית אנלימיטד (שעדיין בשלבי פרישה). כל אחת משלושת החברות מספקת תשתית אינטרנט ביתית במגוון מהירויות גלישה.
תשתית אינטרנט היא החיבור הקווי לאינטרנט הביתי. בישראל מורכב האינטרנט מספק ותשתית כך שיש צורך להתחבר לשני השירותים. כיום מוצעות חבילות משולבות המציעות ספק ותשתית בחבילה אחת: חבילת בנדל, חבילת שוק סיטונאי או חבילת סיבים אופטיים.
עד לא מזמן היו שתי חברות שהציעו חיבור לתשתית אינטרנט: הוט ובזק. בשנים האחרונות החלה להתפתח בארץ תשתית סיבים אופטיים אליה ניתן להתחבר דרך החברות אנלימיטד, סלקום או פרטנר. גם בזק והוט מתכננות להציע חבילות תשתית על בסיס סיבים אופטיים.
מהירויות האינטרנט הביתי בישראל נעות בין 15 מגה ל-200 מגה בתשתית בזק או 500 מגה בתשתית HOT. בתשתית הסיבים תוכלו להגיע עד למהירות 1000 מגה.
מחיר תשתית אינטרנט מתחילים בכ-70 שקלים ומגיעים עד לכ-130 שקלים. שימו לב שיש להוסיף לכך את מחיר הספקית או להתחבר לחבילה משולבת. את כל המחירים ופרטי החבילות תוכלו לראות אצלנו בכמהזה.