
כל המחירים, המבצעים וחבילות תשתית אינטרנט של החברות: בזק, הוט, סלקום ופרטנר
להשוואת מחירים
חברות תשתית אינטרנט


השוואת מחירים תשתית אינטרנט
בכדי להתחבר לאינטרנט ביתי, ראשית יש להתחבר לתשתית אינטרנט ולאחר מכן לספק אינטרנט. כיום החברות מציעות חבילות משולבות של ספק ותשתית יחד, אך במידה והלקוח מעוניין להתחבר עצמאית לכל נותן שירות, עומדות בפניו שלוש אפשרויות: להתחבר לתשתית הוט, להתחבר לתשתית בזק או להתחבר לתשתית אנלימיטד (שעדיין בשלבי פרישה). כל אחת משלושת החברות מספקת תשתית אינטרנט ביתית במגוון מהירויות גלישה.
תשתית אינטרנט שאלות ותשובות
מהי תשתית אינטרנט?
תשתית אינטרנט היא החיבור הקווי לאינטרנט הביתי. בישראל מורכב האינטרנט מספק ותשתית כך שיש צורך להתחבר לשני השירותים. כיום מוצעות חבילות משולבות המציעות ספק ותשתית בחבילה אחת: חבילת בנדל, חבילת שוק סיטונאי או חבילת סיבים אופטיים.
אילו חברות מציעות תשתית אינטרנט בישראל?
עד לא מזמן היו שתי חברות שהציעו חיבור לתשתית אינטרנט: הוט ובזק. בשנים האחרונות החלה להתפתח בארץ תשתית סיבים אופטיים אליה ניתן להתחבר דרך החברות אנלימיטד, סלקום או פרטנר. גם בזק והוט מתכננות להציע חבילות תשתית על בסיס סיבים אופטיים.
לאיזה מהירויות תשתית אינטרנט אפשר להתחבר?
מהירויות האינטרנט הביתי בישראל נעות בין 15 מגה ל-200 מגה בתשתית בזק או 500 מגה בתשתית HOT. בתשתית הסיבים תוכלו להגיע עד למהירות 1000 מגה.
כמה עולה להתחבר לתשתית אינטרנט?
מחיר תשתית אינטרנט מתחילים בכ-70 שקלים ומגיעים עד לכ-130 שקלים. שימו לב שיש להוסיף לכך את מחיר הספקית או להתחבר לחבילה משולבת. את כל המחירים ופרטי החבילות תוכלו לראות אצלנו בכמהזה.