דלג לתוכן

נופשים בחגים? הקפיאו מנויים

בעת תכנון חופשה, כדאי לזכור לפנות לחברות התקשורת על מנת להקפיא את המנויים השונים. הקפאת המנוי תחסוך לנו את תשלום דמי המנוי הקבועים כאשר אנחנו לא נמצאים.

2 דקות קריאה כותב: מערכת כמהזה,

25/09/16, מערכת "כמהזה?"

עם בוא החגים, רבים מאיתנו מתכננים לצאת לחופש. כאשר אנחנו לא נמצאים בבית לפרק זמן ארוך, אין שום סיבה שנמשיך לשלם דמי מנוי עבור שירותים שאינם בשימוש. במיוחד בשביל התקופות האלו, חברות הטלוויזיה, האינטרנט והעיתונים היומיים מאפשרות לנו להקפיא את המנוי ובכך לחסוך בעלות המנוי החודשית. 
מרבית החברות מאפשרות להקפיא את המנוי אצלן לתקופת זמן מוגבלת כל שנה וחלקן אף מגדירות זמן הקפאה מינימלי. הפעולה אינה כרוכה בעלות. ההקפאה מאריכה את תקופת המנוי בהתאם לפרק הזמן.
במידה ואתם יוצאים לחופשה בארץ, בנוסף לאפשרות של הקפאת המנוי, העיתונים היומיים מציעים למנויים שלהם שירות "עקוב אחרי". השירות מאפשר למנוי להמשיך ולקבל את העיתון בכתובת אחרת כגון מלון, צימר וכד' (שירות עקוב אחרי ניתן בתנאי שהכתובת הזמנית נמצאת באזור החלוקה של העיתון).

בדקנו עבורכם מהם התנאים וההגבלות של החברות השונות להקפאה זמנית של המנוי:

עיתונים יומיים – 

הארץ – ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של בין יומיים ועד ל-45 יום בכל שנה. "שירות עקוב אחרי" לכתובת אחרת בארץ ניתן לפרק זמן של מינימום יומיים.

מעריב - על מנת להקפיא את המנוי יש לציין סיבת ההקפאה. ניתן להקפיא המנוי לתקופה של עד חודש ונסיבות מיוחדות ישקלו.

ג'רוסלם פוסט – בדיוק כמו במעריב, על מנת להקפיא את המנוי יש לציין סיבת ההקפאה. ניתן להקפיא המנוי לתקופה של עד חודש ונסיבות מיוחדות ישקלו.

ידיעות אחרונות – ניתן להקפיא את המנוי ותקופת המבצע תתארך בהתאם לימי ההקפאה. שירות "עקוב אחרי" לכתובת אחרת בארץ זמין למנויי העיתון לתקופת מינימום של שלושה ימים.

להשוואת מחירי חבילות עיתונים יומיים

אינטרנט – 

012 סמייל – ניתן להקפיא את מנוי ספק האינטרנט לתקופה של עד שלושה חודשים. לאחר שלושה חודשים המנוי שב לעבוד אוטומטית. יש לזכור כי כאשר מקפיאים את מנוי הספק, יש לפנות גם לחברת התשתית על מנת להקפיא את המנוי גם אצלם.

בזק בינלאומי – ניתן להקפיא את מנוי האינטרנט לתקופה של עד חודש ימים.

נטוויז'ן - ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של עד שלושה חודשים.

018 אקספון - לקוח יכול לבקש פעם אחת בכל תקופה של 12 חודשים הקפאה זמנית של שירותי הגישה לאינטרנט. תקופת ההקפאה היא החל משלושים יום ועד ל-90 ימים.

פרטנר – התנאים זהים לאלו של 012 סמייל, ניתן להקפיא את מנוי ספק האינטרנט לתקופה של עד שלושה חודשים. לאחר שלושה חודשים המנוי שב לעבוד אוטומטית. יש לזכור כי כאשר מקפיאים את מנוי הספק, יש לפנות גם לחברת התשתית על מנת להקפיא את המנוי גם אצלם.

אינטרנט רימון – ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של עד שלושה חודשים.
טריפל C – ניתן להקפיא מנוי של ספק אינטרנט לזמן בלתי מוגבל.

בזק - מנוי יכול להקפיא את שירות האינטרנט שלו למשך מינימום שבועיים ומקסימום 3 חודשים.

HOT - ניתן להקפיא את המנוי לתקופה מינימאלית של 10 ימים ועד לתקופה מקסימאלית של 180 יום.

להשוואת מחירי חבילות אינטרנט

טלוויזיה – 

YES – הקפאת המנוי אפשרית לתקופה של בין חודש ועד לארבעה חודשים. בסה"כ ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של עד ארבעה חודשים במצטבר בכל שנה.

HOT - ניתן להקפיא את המנוי לתקופה מינימאלית של 10 ימים ועד לתקופה מקסימאלית של 180 יום. עבור הממירים תחוייבו ב-10 ₪ לחודש על כל ממיר. אם תרצו להימנע מחיוב בגין הציוד במהלך תקופת ההקפאה, ניתן להשיב את הציוד לאחד ממרכזי השירות. במידה ואתם נהנים מהטבות ערוצי חבילות שהינם בתוקף בזמן תקופת ההקפאה, הטבות אלא יפוגו בתחילת ההקפאה.

סלקום TV – אין אפשרות להקפאת מנוי.

להשוואת מחירי חבילות טלוויזיה

ולמסקנתנו, לפני שיוצאים לחופש או נעדרים לתקופת זמן ממושכת, מומלץ לפנות לחברות אצלן אתם מנויים ולבקש להקפיא את המנוי. הקפאה של שירותי התקשורת יכולה לחסוך לנו סכום כסף נחמד.
Bon Voyage

תגובות