ט.ל.ח. מצאתם טעות? כתבו לנו ל: [email protected]
המגזין על השולחן הוא כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא.
על השולחן הוא מגזין אוכל מצליח ומוערך בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא.
בכל גיליון כתבות על בישול, אפייה, חומרי גלם, טיולים גסטרונומיים, אירוח, עיצוב שולחן, כלים ועוד. בין המדורים הקבועים: שוק - מה קורה בשווקים ובסצנה הקולינרית, אוכלים בבית - אוכל יומיומי עונתי, אוכלים בחוץ - מדור על בתי אוכל מומלצים, שותים - מדור יין ואלכוהול. מדי חודש מתפרסמים בו דירוגי יין, המבוססים על טעימות עיוורות של צוות הטועמים של המגזין, כתבות על עולם היין המקומי והבינלאומי, כתבות שטח ומדורי חדשות על יין ואלכוהול ועוד.
בעל השולחן כותבים טובי המומחים בתחומי הגסטרונומיה השונים, והוא כולל כ-60 מתכונים מדי חודש.
ט.ל.ח. מצאתם טעות? כתבו לנו ל: [email protected]